Over Menu en Modus

Er zijn twee modi beschikbaar in Web Image Monitor: de gastmodus en de beheerdersmodus.

De weergegeven items hangen af van het type apparaat.

Gastmodus

In de gastmodus kunnen de status en de instellingen van het apparaat en de status van de afdruktaken worden bekeken, maar de instellingen van het apparaat kunnen niet worden gewijzigd.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. Home

De tabbladen [Status], [Apparaatinformatie], [Teller] en [Informatie] worden weergegeven. Meer informatie over het tabbladmenu vindt u in het werkgedeelte.

2. Document Server

Geef bestanden weer die in de Document Server zijn opgeslagen.

3. Ontvangen faxbestand

Ontvangen faxbestanden weergeven.

4. Printer: Afdruktaken

Hiermee kunt u een lijst met testafdrukken, beveiligde afdrukken, uitgestelde afdrukken en opgeslagen afdruktaken weergeven.

5. Taak

Hiermee kunt u alle afdrukbestanden weergeven.

6. Configuratie

Geeft de huidige apparaat- en netwerkinstellingen weer.

Beheerdersmodus

In de beheerdersmodus kunt u verschillende apparaatinstellingen configureren.

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. Home

De tabbladen [Status], [Apparaatinformatie], [Teller] en [Informatie] worden weergegeven. Meer informatie over het tabbladmenu vindt u in het werkgedeelte.

2. Document Server

Geef bestanden weer die in de Document Server zijn opgeslagen.

3. Printer: Afdruktaken

Hiermee kunt u een lijst met beveiligde afdrukken, testafdrukken, uitgestelde afdrukbestanden en opgeslagen afdruktaken weergeven.

4. Taak

Hiermee kunt u alle afdrukbestanden weergeven.

5. Adresboek

Hier kunt u gebruikersgegevens registreren, weergeven, wijzigen en verwijderen.

6. Configuratie

Hier geeft u systeeminstellingen voor het apparaat, de interface-instellingen en de beveiliging op.

7. Apparaat resetten

Klik op deze toets om de instellingen van de printer te herstellen. Als een afdruktaak wordt verwerkt, worden de instellingen van de printer hersteld nadat de afdruktaak is voltooid. Deze button bevindt zich op de beginpagina.

8. Printertaak resetten

Klik op deze knop om de instellingen van afdruktaken die worden verwerkt en afdruktaken in de wachtrij, te herstellen. Deze button bevindt zich op de beginpagina.