Bovenste pagina weergeven

In dit gedeelte wordt de beginpagina besproken en wordt uitgelegd hoe u Web Image Monitor kunt weergeven.

Belangrijk

1. Start uw webbrowser.

2. Voer "http://(IP-adres of hostnaam van het apparaat)/" in de URL-balk van uw webbrowser in.

De beginpagina van Web Image Monitor verschijnt.

Als de hostnaam van het apparaat werd geregistreerd op de DNS- of WINS-server, kunt u het invoeren.

Wanneer u SSL, een protocol voor gecodeerde communicatie, instelt in een omgeving waarin serververificatie wordt gebruikt, voer dan "https://(IP-adres of hostnaam van het apparaat)/" in.

Elke pagina van Web Image Monitor is onderverdeeld in de volgende gedeeltes:

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. Menugedeelte

Als u een menu selecteert, wordt de inhoud ervan weergegeven in het werkgebied.

2. Tabgebied

Hier worden de details van de verschillende menu's weergegeven.

3. Koptekstgebied

Hier kunt u overschakelen van de gebruikersmodus naar de beheerdersmodus en andersom. Het menu van de betreffende modus wordt hier weergegeven.

Hier vindt u de koppeling naar de Help-functie en kunt u het dialoogvenster voor zoeken aan de hand van sleutelwoorden openen.

4. Help

Gebruik Help om de inhoud van het Help-bestand te bekijken of downloaden.

5. Werkgebied

Hier wordt de inhoud weergegeven van het item dat in het menugedeelte is geselecteerd.

De apparaatinformatie in het werkgebied wordt niet automatisch bijgewerkt. Klik op [Vernieuwen] rechts bovenaan het werkgebied om de apparaatinformatie bij te werken. Klik op de button [Vernieuwen] van de webbrowser om het volledige browserscherm bij te werken.