Verbinding maken via de gigabit ethernetinterface

In dit gedeelte vindt u uitleg over hoe u de ethernet-interfacekabel op de gigabit ethernetpoort aansluit.

Belangrijk

1. Bevestig de ferrietkern die bij het apparaat wordt geleverd aan het apparaatuiteinde van de Ethernet-interfacekabel. Maak een lus van ongeveer 10 cm (4 inch) (1) van het uiteinde en bevestig de ferrietkern die bij de optionele Gigabit Ethernet-kaart wordt geleverd.

Afbeelding van een ethernetkabel met ferrietkern

2. Zorg ervoor dat de hoofdstroomschakelaar van het apparaat uit staat.

3. Sluit de ethernet-interfacekabel aan op de gigabit ethernetpoort.

Afbeelding van het aansluiten van de ethernetkabel

4. Sluit het andere uiteinde van de ethernet-interfacekabel aan op een aansluitapparaat van het netwerk, bijvoorbeeld een hub.

5. Schakel de hoofdschakelaar van het apparaat in.

Afbeelding van een gigabit ethernetpoort (illustratie met nummers en benoemingen)

1. Indicatielampje (oranje)

Als 10BASE-T in bedrijf is, licht de LED oranje op. Als 10BASE-TX in bedrijf is of het apparaat niet is aangesloten op het netwerk, brandt de LED niet.

2. Indicatielampje (groen)

Wanneer 10BASE-TX in gebruik is, licht de LED groen op. Als 100BASE-T in bedrijf is of het apparaat niet is aangesloten op het netwerk, brandt de LED niet.

3. Indicatielampjes (zowel oranje als groen)

Beide lampjes gaan branden wanneer 1000BASE-T in gebruik is.