Verbinding maken via de USB-interface (Type B)

Deze sectie legt uit hoe de USB2.0 (type B) interfacekabel moet aansluiten op de USB2.0 poort.

VOORZICHTIG

• Goed afgeschermde en geaarde kabels en aansluitingen moeten voor aansluitingen met een host-computer (en/of randapparatuur) worden gebruikt om in overeenstemming te zijn met de uitstootlimiet.

1. Sluit de USB2.0 (type B) interfacekabel aan op de USB2.0 poort.

• Wanneer u de USB-interfacekabel aansluit op de standaard USB2.0-poort (type B)

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

• Wanneer u de USB-interfacekabel aansluit op de USB2.0-poort (type B) op de gigabit ethernetkaart

Afbeelding van het aansluiten van de USB-interfacekabel

2. Sluit het andere uiteinde aan op de USB2.0-poort van de hostcomputer.