Verbinding maken via de ethernetinterface

Deze sectie beschrijft hoe u een ethernetkabel op de ethernetinterface kunt aansluiten.

Belangrijk

1. Bevestig de ferrietkern aan het apparaatuiteinde van de Ethernet-interfacekabel.

Afbeelding van een ethernetkabel met ferrietkern

2. Zorg ervoor dat de hoofdstroomschakelaar van het apparaat uit staat.

3. Sluit de ethernet-interfacekabel aan op de 10BASE-T/100BASE-TX-poort.

Afbeelding van het aansluiten op de ethernet-interfacekabel

4. Sluit het andere uiteinde van de ethernet-interfacekabel aan op een aansluitapparaat van het netwerk, bijvoorbeeld een hub.

5. Schakel de hoofdschakelaar van het apparaat in.

Afbeelding van een 10BASE-T/100BASE-TX-poort (illustratie met nummers en benoemingen)

1. Indicatielampjes

Als 100BASE-TX of 10BASE-T wordt uitgevoerd, brandt het groene LED-lampje en flikkert het oranje LED-lampje. Als het apparaat niet op het netwerk is aangesloten, zijn beide LED-lampjes uit.