Per rapport bevestigen

Drukt rapporten voor bevestiging af.

Geheugenverzending

U kunt het resultaat bevestigen met een communicatieresultaatrapport.

Dit rapport wordt elke keer afgedrukt wanneer een Geheugenverzending is voltooid, indien ingeschakeld met gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 0) in het menu Faxeigenschappen.

U kunt het rapport ook afdrukken door het TX status rapport aan een Snelbedieningstoets toe te wijzen en hierop te drukken wanneer u een bestemming specificeert.

Wanneer u het Communicatieresultaatrapport inschakelt, wordt het Communicatiefoutrapport niet afgedrukt.

Voor nadere details over de inhoud van de rapporten, zie "Communicatieresultaatrapport (Geheugenverzending)" of "Communicatiefoutenrapport".

Directe verzending

U kunt het resultaat bevestigen met een Direct TX Resultatenrapport.

Selecteer in gebruikersparameter (schakelaar 03, bit 5) in het menu Faxeigenschappen of u dit rapport wilt afdrukken. Er wordt een rapport afgedrukt elke keer wanneer een Directe verzending voltooid is.

U kunt het rapport ook afdrukken door het TX status rapport aan een Snelbedieningstoets toe te wijzen en hierop te drukken wanneer u een bestemming specificeert.

Voor nadere informatie over de inhoud van dit rapport, zie "Direct TX-resultatenrapport (Directe verzending)".