SMTP ontvangstinstellingen bestandsbezorging

In dit onderdeel wordt het menu SMTP ontvangstinst. bestandsbez. onder Faxeigenschappen beschreven.

Wanneer een geverifieerd e-mailadres is ingesteld, wordt e-mail ontvangen van adressen die niet overeenkomen met het geverifieerde adres weggegooid en wordt een foutmelding teruggestuurd naar de SMTP-server.

Het geverifieerde e-mailadres wordt vergeleken met de adressen van e-mailbronnen, zoals wordt duidelijk gemaakt aan de hand van de volgende voorbeelden.

Zelfs wanneer het e-mailbericht wordt weggegooid, wordt er geen foutrapport gegenereerd.

Deze functie is beschikbaar op systemen waarbij routering via SMTP van ontvangen e-mails mogelijk is.

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Ontvangst instellingen].

3. Druk op [SMTP RX Inst. best.bez.].

4. Druk op [Aan].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Druk op [Wijzigen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Voer het te verifiëren versturende e-mailadres in.

Als u een fout maakt, drukt u op [], [], [Backspace] of [All.verwijd.] en voert u vervolgens het adres opnieuw in.

7. Druk op [OK].

8. Druk op [Beveiliging].

Als u de beveiligingsfunctie niet instelt, gaat u door naar stap 11.

Beveiliging wordt ingesteld om S/MIME verificatie te kunnen gebruiken. Raadpleeg de beheerder voor nadere details over de beveiligingsinstellingen.

Schermafbeelding bedieningspaneel

9. Selecteer de beveiligingsfuncties.

Als u wilt dat documenten gecodeerd worden afgeleverd, drukt u op [Codering]. Als u de coderingsfunctie wilt gebruiken, moet u het adres in het Adresboek opslaan en de coderingsoptie inschakelen. Neem contact op met uw beheerder voor meer informatie over Codering.

Als u een handtekening wilt toevoegen aan te bezorgen documenten, drukt u op [Handtekening]. Raadpleeg de beheerder voor nadere details over Handtekening.

Schermafbeelding bedieningspaneel

10. Druk op [OK].

11. Druk op [OK].

12. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.