Opgeslagen ontvangstbestand gebruikersinstelling

De beheerder kan worden opgegeven voor het beheren van op het apparaat opgeslagen documenten nadat faxdocumenten zijn ontvangen. Als u de beheerder wilt opgeven, voert u de gebruikerscode voor de beheerder in voor het beheren van documenten via Web Image Monitor. U kunt het uitvoeren van activiteiten via het bedieningspaneel, zoals het afdrukken of verwijderen van ontvangen documenten, ontoegankelijk maken voor onbevoegden.

Belangrijk

1. Druk op [Faxeigenschappen].

2. Druk op [Ontvangst instellingen].

3. Druk op [Opgesl. ontv.best. gebr.inst.].

4. Als u een gebruikerscode wilt gebruiken, drukt u op [Aan].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Indien u geen gebruikerscode gebruikt, drukt u op [Uit] en gaat u naar stap 6.

Om uw selectie te annuleren, drukt u op [Annuleren]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

5. Druk op de Bestemmingstoets van de gebruiker die u wilt instellen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Controleer de geselecteerde gebruiker en druk vervolgens op [OK].

Als een geprogrammeerde gebruiker verwijderd is uit de bestemmingslijst verschijnt het bericht "Bestemm. zijn ongeldig.". Voer de gebruiker opnieuw in.

7. Druk op de [Gebruikersinstellingen/Teller]-knop.