Scanformaat programmeren/wijzigen/verwijderen

In dit onderdeel wordt beschreven hoe u een scanformaat kunt programmeren, wijzigen en verwijderen.

Belangrijk

Wanneer u een scanformaat selecteert voor het scannen van een origineel met een aangepast formaat, zijn twee aangepaste formaten beschikbaar (Progr.Formaat 1 en Progr.Formaat 2). Gebruik deze functies om vooraf een aangepast formaat te programmeren. De procedure is gelijk aan die voor programmeren en wijzigen.

U kunt maximaal twee formaten programmeren.

Specificeer een horizontale lengte van 128 tot 1.200 mm, of van 5,5 tot 47,0 inch.

Verwante onderwerpen

Scanform. progr/wijz/verw
Een scanformaat verwijderen