LAN-Faxresultatenrapport

In dit hoofdstuk wordt het LAN-Faxresultatenrapport uitgelegd.

Indien “Result. e-mailverz.” is ingesteld op “Melden”, indien er onvoldoende configuraties zijn gemaakt voor Internet Faxverzending op dit apparaat, of als “Naam afzender autom. specificeren” is ingesteld op “Uit”, worden de resultaten van de e-mailverzending of de LAN-Faxresultaatmelding (e-mail) niet verstuurd en wordt het Verzendresultatenrapport of het LAN-Faxresultatenrapport afgedrukt. Indien “Result. e-mailverz.” van “Naam afzender” niet op 'aan' is ingesteld, dan wordt het LAN-Faxresultatenrapport afgedrukt.