Ontvangen en opgeslagen documenten afdrukken

In deze sectie wordt uitgelegd hoe u documenten afdrukt die op de harde schijf zijn opgeslagen.

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer [Opgeslagen ontvangstbestand afdrukken / verwijderen].

3. Selecteer het af te drukken bestand en druk op [Afdr.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Druk op [Annuleren] om het afdrukken te annuleren.

Om het document na het afdrukken te verwijderen, drukt u op [Verw. bestand na afdr.]

Als u dubbelzijdig wilt afdrukken, drukt u op [Afdr. op 2 zijden] voordat u op de [Start]-knop drukt.

4. Druk op de [Start]-knop.

Als u het afdrukken wilt stopzetten nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

5. Druk twee keer op [Afsluiten].

Het stand-byscherm verschijnt.