Een lijst met bestanden in het geheugen afdrukken (TX-bestandslijst afdrukken)

Druk deze lijst af als u wilt zien welke bestanden in het geheugen zijn opgeslagen en wat de bijbehorende bestandsnummers zijn.

Het kan nuttig zijn de bestandsnummers te kennen (bijvoorbeeld voor het wissen van bestanden).

1. Druk op [Wijz TX/Inf.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [TX-bestand contr./stoppen].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Lijst afdrukken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u het afdrukken wilt annuleren voordat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Annuleren]. Het scherm keert terug naar het scherm dat werd weergegeven voordat u op [Lijst afdrukken] drukte.

4. Druk op de [Start]-knop.

Als u het afdrukken wilt annuleren nadat u op de [Start]-knop hebt gedrukt, drukt u op [Stop. met afdr.]. Het scherm keert terug naar dat van stap 3.

5. Druk twee keer op [Afsluiten].

Het stand-byscherm verschijnt.