Auto Verkleinen

Wanneer deze functie is ingeschakeld, zal het apparaat het document automatisch verkleinen als het papier van de ontvanger kleiner is dan het origineelformaat dat u verstuurt.

Illustratie van verzending met Auto Verkleinen

Belangrijk

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [TX modus].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Selecteer [Opties instellen].

4. Controleer of [Auto Verkleinen] is gemarkeerd.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om Auto Verkleinen te annuleren, drukt u op [Auto Verkleinen] om de markering uit te schakelen.

5. Druk twee keer op [OK].

6. Geef de bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.