Zoeken met Geavanceerd zoeken

In dit gedeelte wordt uitgelegd hoe u door het specificeren van zoekcriteria kunt zoeken naar een bestemming die in het adresboek is geregistreerd.

1. Druk op [Zkbest.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer een zoekbestemming.

Als u in het adresboek wilt zoeken, selecteert u [Adresboek].

Om op een LDAP-server te zoeken, selecteert u de relevante LDAP-server.

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op het tabblad voor het verzendingstype om over te schakelen naar fax/IP-Fax, Internetfax, e-mail of map als type verzending.

Als u een LDAP-server heeft geselecteerd in stap 2, kunt u [Map] niet selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op [Geavanceerd zoeken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Druk op de toets voor elke voorwaarde en voer vervolgens een gedeeltelijke reeks in.

Schermafbeelding bedieningspaneel

De volgende voorwaarden kunnen worden gespecificeerd voor zoekopdrachten in het Adresboek: Naam, Faxbestemming, E-mailadres en Mapnaam.

De volgende voorwaarden kunnen worden opgegeven voor zoekopdrachten in de LDAP-server: Naam, Faxbestemming, E-mailadres, Bedrijfsnaam en Afdelingsnaam.

6. Selecteer de zoekenvoorwaarden voor elk item.

Schermafbeelding bedieningspaneel

De betekenis van de zoekcriteria zijn als volgt:

• [Eerste woord]: zoek tekenreeksen die beginnen met het opgegeven teken.

Voorbeeld: wanneer wordt gezocht naar "ABC", voert u "A" in.

• [Laatste woord]: zoek tekenreeksen die eindigen op het opgegeven teken.

Voorbeeld: wanneer wordt gezocht naar "ABC", voert u "C" in.

• [Ex. overeenk.]: zoek tekenreeksen die volledig overeenkomen met het opgegeven teken.

Voorbeeld: wanneer wordt gezocht naar "ABC", voert u "ABC" in.

• [Incl. één woord]: zoek tekenreeksen die het opgegeven teken bevatten.

Voorbeeld: wanneer wordt gezocht naar "ABC", voert u "A", "B" of "C" in.

• [Woorden uitsl.]: zoek tekenreeksen die het opgegeven teken niet bevatten.

Voorbeeld: wanneer wordt gezocht naar "ABC", voert u "D" in.

• [Ongestr. zk.]: Ongestr. zk. uitvoeren.

Dit item verschijnt wanneer u een LDAP-server selecteert in stap 2. De uitkomst van 'Ongestructureerd zoeken' hangt af van de zoekmethode die wordt ondersteund door de LDAP-server.

7. Druk op [OK].

8. Druk op [Zoekopdr. starten].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de zoekopdracht is voltooid, verschijnt het zoekresultaat.

9. Selecteer een bestemming.

Als de vereiste bestemming niet wordt weergegeven, drukt u op [Pijl-omhoog] of [Pijl-omlaag] om deze weer te geven.

Druk op [Details] om gedetailleerde informatie over de geselecteerde bestemming weer te geven.