Verzendingsfouten voorkomen

Om verzendingsfouten te voorkomen, kunt u het apparaat zo configureren dat de gebruiker op [Toev.] moet drukken voordat een andere bestemming toegevoegd kan worden.

Als u deze functie in wilt schakelen, zet u de gebruikersparameter (schakelaar 17, bit 2) aan in het menu Faxeigenschappen. Voor meer details over deze parameterinstelling, zie “Parameterinstellingen”.

Als deze functie gebruikt wordt, verschijnt in de volgende gevallen een bericht om op [Toev.] te drukken. Druk op [Toev.] voordat u een andere bestemming toevoegt als:

Als u een andere bestemming probeert toe te voegen in het scherm Zoek bestemming, verschijnt het bericht "Weet u zeker dat u een best. wilt toevoegen?". Druk op [Ja] om een andere bestemming toe te voegen.