De bestemming voorafgaand aan verzending tonen

Om te voorkomen dat documenten worden verstuurd naar de verkeerde bestemming, kunt u het apparaat zo instellen dat het de bestemming nogmaals toont nadat deze is ingevoerd en voordat het bestand wordt verstuurd.

Als u gebruik wilt maken van deze functie, neemt u contact op met de leverancier.

Houd er rekening mee dat de ingevoerde bestemming niet meer zal worden weergegeven als u de fax met één van de volgende verzendmethodes verstuurt:

1. Geef de bestemming op.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op de [Wis/Stop]-knop en voert u het nummer opnieuw in.

2. Druk op de [Start]-knop.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Hiermee worden de bestemming en de verzendinstellingen getoond.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u de bestemming wilt wijzigen, drukt u op [Afsluiten] en voert u de bestemming opnieuw in.

3. Druk nogmaals op de [Start]-knop.

Verzending begint.

Na verzending verschijnt het stand-bydisplay.