Een faxnummer opnieuw invoeren om de bestemming te bevestigen

Voer het faxnummer opnieuw in om te bevestigen dat de bestemming correct is.

De verzending wordt uitgeschakeld als het faxnummer dat ter bevestiging wordt ingevoerd niet overeenkomt met het eerste faxnummer. Deze functie helpt voorkomen dat gebruikers per ongeluk faxberichten naar de verkeerde bestemming versturen.

Als u gebruik wilt maken van deze functie, neemt u contact op met de leverancier.

Belangrijk

1. Druk op [Handm. inv.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Voer het faxnummer in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] en voert u het nummer opnieuw in.

3. Voer het faxnummer opnieuw in en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

De bestemming wordt opgegeven.

4. Druk op de [Start]-knop.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Verzending begint.

Na verzending verschijnt het stand-bydisplay.