Tweezijdige originelen scannen

Gebruik deze functie om dubbelzijdige originelen te verzenden.

De voor- en achterzijde van het gescande origineel worden door het ontvangende apparaat in de juiste volgorde op afzonderlijke pagina's afgedrukt. De afdrukrichting van elke tweede pagina kan aan de ontvangende zijde geroteerd zijn. Als u het origineel aan de ontvangende zijde in dezelfde afdrukrichting wilt afdrukken als het ingevoerde origineel, geeft u "Origineelpositie" en "Richting pagina opening" op.

Illustratie van positie van origineel en richting van pagina-opening

Belangrijk

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Geef de afdrukrichting van het origineel op.

Controleer de richting van het geplaatste document en druk vervolgens op [Schermafbeelding Bedieningspaneel] of [Schermafbeelding bedieningspaneel].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Controleer of de opgegeven richting van het origineel overeenkomt met de afdrukrichting van de in de ADF geplaatste originelen.

4. Druk op [2-zijdig origineel].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Selecteer [Boven/Boven] of [Boven/Onder].

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Selecteer [1ste vel] of [2e vel].

Om dubbelzijdige verzending te annuleren, drukt u op [1-zijdig origineel]. Het scherm keert terug naar dat van stap 4.

Selecteer [2e vel] als u een voorblad wilt versturen als de eerste pagina.

Schermafbeelding bedieningspaneel

7. Druk op [OK].

"2-zijdig origineel" wordt weergegeven boven [Origin. invoertype].

8. Geef een bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.