Stempel

Als u een faxdocument verzendt met de ADF, kan het apparaat een cirkelvormige markering onderaan het origineel zetten.

Als u een dubbelzijdig document verzendt, wordt het document onderaan de voorzijde van de eerste pagina en bovenaan de laatste pagina gemarkeerd.

Illustratie van stempel

Belangrijk

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Stempel].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om de stempel uit te schakelen, drukt u nogmaals op [Stempelen] voordat u op [OK] drukt.

4. Druk op [OK].

5. Geef de bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.