Origineelinvoerrichting instellen

U kunt een voorvertoning van gescande originelen of documenten bekijken met behulp van de Document Server, door de instelling "Orig. richting" zodanig te configureren dat de afdrukrichting boven/onder van het origineel correct wordt weergegeven in de voorvertoning.

1. Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2. Druk op [Origin. invoertype].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Geef de afdrukrichting van het origineel op.

Controleer de richting van het geplaatste document en druk vervolgens op [Schermafbeelding Bedieningspaneel] of [Schermafbeelding bedieningspaneel].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4. Druk op [OK].

De geselecteerde origineelinvoerrichting verschijnt in "Origin. invoertype".

5. Geef een bestemming op en druk vervolgens op de [Start]-knop.