Broadcast-volgorde

Gebruik de broadcastfunctie om hetzelfde origineel tegelijkertijd naar meerdere bestemmingen te verzenden.

U kunt broadcasten met behulp van meerdere verzendingstypen (fax, IP-Fax, Internet fax, e-mail en map) tegelijk.

Om meerdere bestemmingen op te geven, geeft u de eerste bestemming op en vervolgens de volgende bestemming door op [Toev.] te drukken.

Als u meerdere bestemmingen kiest voor hetzelfde document (broadcasting), worden de documenten verzonden in de volgorde waarin zij zijn gekozen. Als het faxdocument niet kon worden verzonden, kiest het apparaat de desbetreffende bestemming opnieuw na de laatste bestemming die is opgegeven voor broadcasting. Als u bijvoorbeeld vier bestemmingen opgeeft (A t/m D) voor broadcasting en als de lijnen voor bestemmingen A en C bezet zijn, kiest het apparaat de bestemmingen in de volgorde A, B, C, D, A en C.

Controleer het verzendingsproces door de TX-bestandslijst af te drukken. Zie "Een lijst met bestanden in het geheugen afdrukken (TX-bestandslijst afdrukken)".

Wanneer de optionele, extra G3-interface-eenheid is geïnstalleerd, kunt u de functie Gelijktijdige broadcast gebruiken om faxen gelijktijdig te verzenden via verschillende telefoonlijnen. Zie "Gelijktijdige broadcast met behulp van meerdere lijnpoorten".

Wanneer u een tweede verzending opgeeft terwijl u naar verschillende bestemmingen broadcast, worden faxen afwisselend verzonden naar elke resterende bestemming in de huidige en de tweede broadcast.

Wanneer u bijvoorbeeld een broadcast opgeeft naar de bestemmingen A en B en vervolgens een broadcast opgeeft naar de bestemmingen C en D, terwijl verzending naar de bestemming A wordt uitgevoerd, stuurt het apparaat de faxen in deze volgorde: A, C, B en dan D.

Wanneer het vorige bestand en het volgende bestand beide stand-by zijn, worden deze ook in dezelfde volgorde verzonden.