Informatie Uitgebreide eigenschap weergeven

1. Ga naar het configuratiemenuscherm op Web Image Monitor.

2. Klik op [Informatie Uitgebreide eigenschap] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

Er verschijnt een lijst met uitgebreide eigenschappen die geïnstalleerd zijn.

Voor meer informatie over de opties op het scherm Informatie Uitgebreide eigenschap, zie "Het scherm Informatie Uitgebreide eigenschap".

3. Klik op het [Eigenschappen]-icoon van de uitgebreide eigenschap waarvan u de informatie wilt weergeven.

Webbrowser-schermillustratie

4. Controleer de informatie en klik dan op [Terug].

Webbrowser-schermillustratie

5. Klik op [Terug].