Het bedieningsscherm weergeven

Gebruik het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor om het bedieningsscherm weer te geven.

1. Schakel de webbrowser in.

2. Voer in de adresbalk http:// + (IP-adres van het apparaat waarvan u de status wilt weergeven) in en druk op de Enter-toets van uw toetsenbord.

Het beginscherm van Web Image Monitor verschijnt.

3. Klik op [Configuratie] aan de linkerkant van het Web Image Monitor-scherm.

Het configuratiemenu wordt aan de rechterkant van het scherm weergegeven.

4. "Instellingen Uitgebreide eigenschap"; klik op de opties die u wilt gebruiken.

Webbrowser-schermillustratie

Verwante onderwerpen

Inloggen als beheerder