Prioriteit instellen

U kunt alleen de prioriteit instellen van Type-J uitgebreide eigenschappen.

Indien er meerdere Type-J uitgebreide eigenschappen zijn geïnstalleerd, dan kunt u hun activeringsprioriteit opgeven. Voor meer details, zie de Apparaathandleiding Geavanceerde eigenschapinstellingen.

1. Ga naar het configuratiemenuscherm op Web Image Monitor.

2. Klik op [Startup instelling] in "Instellingen Uitgebreide eigenschap".

Er verschijnt een lijst met uitgebreide eigenschappen die geïnstalleerd zijn.

3. Selecteer de Type-J uitgebreide eigenschappen waarvan u de prioriteit wilt activeren. Selecteer de radioknop bij "Selectie" in de lijst.

Webbrowser-schermillustratie

4. Klik op [Prioriteit/Annuleren].

Webbrowser-schermillustratie

"In de lijst verschijnt Prioriteit" bij de "Prioriteit" voor de geselecteerde Type-J uitgebreide eigenschap.

Webbrowser-schermillustratie