Het scherm Informatie Uitgebreide eigenschap

Dit deel behandelt de verschillende opties op het scherm Informatie Uitgebreide eigenschap.

Voor meer informatie over de bewerkingen die u kunt uitvoeren met dit scherm, zie "Informatie Uitgebreide eigenschap".

Schermafbeelding van webbrowser (afbeelding met genummerde verklaringen)

1. [Terug]

Klik hierop om terug te keren naar het [Configuratie]-menu van Web Image Monitor.

2. Lijst Uitgebreide eigenschap weergeven

Toont een lijst van geïnstalleerde uitgebreide eigenschappen.

Naam Uitgebreide eigenschap

Toont de namen van de uitgebreide eigenschappen.

Eigenschappen

Toont het uitgebreide eigenschap informatiescherm waardoor u het [Eigenschappen]-icoon kunt aanvinken voor de uitgebreide eigenschappen. Voor meer informatie, zie "Informatie Uitgebreide eigenschap".

Prioriteit

Indien er meerdere uitgebreide eigenschappen van het Type-J *1 zijn geïnstalleerd, dan krijgt de weergegeven uitgebreide eigenschap met de status "Prioriteit" de hoogste prioriteit.

Type

Toont de verschillende typen uitgebreide eigenschappen. Voor meer informatie, zie "Verschillende typen uitgebreide eigenschappen".

Status

Toont de status van uitgebreide eigenschappen.

• Bezig met Startup

De uitgebreide eigenschappen worden geactiveerd.

• Stoppen

De uitgebreide eigenschappen worden uitgeschakeld.

• Uitstellen

Alleen Type-J *1 uitgebreide eigenschappen worden weergegeven.

De uitgebreide eigenschappen worden geactiveerd, maar bevinden zich in de standby-modus. Om deze eigenschappen te gebruiken moet u het apparaat opnieuw opstarten.

• Wachten

Alleen uitgebreide eigenschappen van het Type-C *2 worden weergegeven.

Uitgebreide eigenschappen worden geactiveerd zodra het apparaat opnieuw opgestart wordt.

• Beëindigen

Alleen uitgebreide eigenschappen van het Type-C *2 worden weergegeven.

Uitgebreide eigenschappen worden afgesloten zodra het apparaat opnieuw opgestart wordt.

Beschrijving

Toont korte samenvattingen van de uitgebreide eigenschappen.

Versie

Toont de versies van de uitgebreide eigenschappen.

Toegewezen aan

De naam van de functietoets die is toegewezen aan de uitgebreide eigenschap wordt hier weergegeven.

Startup locatie

Toont de locaties waar de uitgebreide eigenschappen geïnstalleerd zijn.

*1 Embedded Software Architecture Application Java taalversie

*2 Embedded Software Architecture Application C taalversie