Tulostusasettelu ei vastaa asettelua näytössä

Jos tulostettujen kohteiden sijainti sivulla poikkeaa näytössä näkyvästä sijainnista, syy voi olla jokin seuraavista.

Mahdollinen syy

Ratkaisu

Sivun asetteluasetuksia ei ole määritetty.

Tarkista, että sivun asetteluasetukset on määritetty oikein sovelluksessa.

Paperikoon asetus ei vastaa lisätyn paperin kokoa.

Varmista, että tulostimen ominaisuuksissa valittu paperikoko vastaa lisätyn paperin kokoa. Lisätietoja on tulostusohjaimen ohjeessa.

Tulostusaluetta on muutettu.

Määritä tulostusalue suurimpaan kokoon. Lisätietoja on tulostusohjaimen ohjeessa.