Tulostetut värit eivät vastaa näytön värejä

Jos tietokoneen näytössä näkyvien kuvien värit eivät vastaa tulosteita, syy saattaa olla jokin seuraavista.

Mahdollinen syy

Ratkaisu

Tiedoille ei ole määritetty väritulostusta.

Tarkista, että sekä sovellus että ohjain on määritetty väritulostusta varten. Lisätietoja on tulostusohjaimen ohjeessa.

Tulostuslaadun asetuksia ei ole määritetty.

Määritä tulostuslaadun asetukset. Lisätietoja on tulostusohjaimen ohjeessa.

Kaksisuuntainen viestintä ei ole käytössä laitteessa.

Jos kaksisuuntainen viestintä ei ole käytössä, tulostettujen kuvien väri saattaa poiketa näytössä näkyvistä väreistä. Ota kaksisuuntainen viestintä käyttöön. Katso Jos kaksisuuntainen tiedonsiirto ei ole käytössä.