Jos kaksisuuntainen tiedonsiirto ei ole käytössä

Määritä lisätarvikkeiden asetukset, jos kaksisuuntainen tiedonsiirto on poissa käytöstä.

Tärkeää

• Tulostimien hallinta -oikeus on edellytyksenä tulostimen ominaisuuksien muuttamiselle [Tulostimet]-kansiossa. Kirjaudu sisään Järjestelmänvalvojana tai Virtakäyttäjien ryhmän jäsenenä saadaksesi tämän luvan.

• Varmista, että tulostimen ominaisuuksien [Portti]-välilehdessä on valittuna [Enable bidirectional support]. Kone ei voi tulostaa, jos [Enable bidirectional support] ei ole valittuna.

Liittyvät aiheet

Windows
Mac OS X