TWAIN-valintaikkunassa määritettävät asetukset

Tässä osassa kuvataan asetukset, jotka voit määrittää TWAIN-valintaikkunassa.

image

1. Skanneri:

Valitse skanneri, jota haluat käyttää. Valitsemastasi skannerista tulee oletusskanneri. Saat näkyviin kaikki USB-yhteyden tai verkon kautta käytettävissä olevat skannerit valitsemalla [Päivitä].

2. Paperi:

Valitse [Heijastava], jos skannaat valotuslasilta, tai [Autom. asiakirjan syöttö], jos skannaat syöttölaitteesta.

3. Alkuperäiskappaleen tyyppi

Valitse asetus alkuperäiskappaleen mukaan jäljempänä kuvatuista vaihtoehdoista tai valitse [Oma] ja määritä omat skannausasetukset.

• Kun käytät valotuslasia:

[Tekstin muokkaus (OCR)]

Valitse tämä, jos haluat skannata liikekirjeitä, sopimuksia, muistioita tai muita asiakirjoja muokattavaan muotoon.

[Faksaus, arkistointi tai kopiointi]

Valitse tämä, jos haluat skannata sanomalehtiä tai lehtiartikkeleita, kuitteja, lomakkeita tai muuta tulostettua tekstiä.

[Mustavalkoinen valokuva]

Valitse tämä, jos haluat skannata mustavalkoisia valokuvia harmaasävykuviksi.

[Värillinen asiakirja - Nopeampi]

Valitse tämä, jos haluat skannata alkuperäiskappaleita, joissa on paljon grafiikkaa tai sekä tekstiä että grafiikkaa, viivapiirroksia tai värivalokuvia nopeassa skannaustilassa.

[Värillinen asiakirja - Parempi laatu]

Valitse tämä, jos haluat skannata alkuperäiskappaleita, joissa on paljon grafiikkaa tai sekä tekstiä että grafiikkaa, viivapiirroksia tai värivalokuvia tarkassa skannaustilassa.

[Oma...]

Valitse tämä, jos haluat määrittää skannausasetukset itse. Voit tallentaa omat skannausasetuksesi valitsemalla [Tallenna...] tai poistaa ne valitsemalla [Poista].

• Kun käytät syöttölaitetta:

[ADF-Nopeampi]

Valitse tämä, jos haluat skannata alkuperäiskappaleita, joissa on paljon grafiikkaa tai sekä tekstiä että grafiikkaa, viivapiirroksia tai värivalokuvia nopeassa skannaustilassa.

[ADF-Parempi]

Valitse tämä, jos haluat skannata alkuperäiskappaleita, joissa on paljon grafiikkaa tai sekä tekstiä että grafiikkaa, viivapiirroksia tai värivalokuvia tarkassa skannaustilassa.

[ADF-Harmaa]

Valitse tämä, jos haluat skannata alkuperäiskappaleita, joissa on paljon grafiikkaa tai sekä tekstiä että grafiikkaa, viivapiirroksia tai värivalokuvia harmaasävykuviksi.

[Oma...]

Valitse tämä, jos haluat määrittää skannausasetukset itse. Voit tallentaa omat skannausasetuksesi valitsemalla [Tallenna...] tai poistaa ne valitsemalla [Poista].

4. Tila:

Valitse väri-, harmaasävy- tai mustavalkoskannaus.

5. Tarkkuus:

Valitse tarkkuus luettelosta. Jos valitset [Käytt. määr.], anna tarkkuusarvo suoraan muokkauskenttään. Tarkkuuden lisääminen tekee tiedostoista suurempia ja pidentää skannausaikaa.

Valittavissa olevat tarkkuudet vaihtelevat sen mukaan, mihin alkuperäiskappale on asetettu.

• Kun käytät valotuslasia:

75, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 1200, 2400, 4800, 9600, 19200 dpi, Käytt. määr.

• Kun käytät syöttölaitetta:

75, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600 dpi, Käytt. määr.

6. Koko:

Valitse skannauskoko. Jos valitset [Käytt. määr.], anna skannauskoko suoraan muokkauskenttään. Voit muuttaa skannauskokoa myös hiirellä esikatselualueella. Valitse mittayksiköksi [cm], [tuumaa] tai [piks.].

7. Skan.teht.

Näyttää enintään 10 viimeksi käytettyä skannausaluetta. Jos haluat poistaa skannaustehtävän, valitse tehtävän numero ja valitse [Poista]. Kun skannaat valotuslasilta, voit valita [AutoRaj.]-asetuksen. Näin skanneri tunnistaa automaattisesti alkuperäiskappaleen koon.

Huom.

• Jos skannaustietojen koko ylittää muistikapasiteetin, näkyviin tulee virheilmoitus ja skannaus peruuntuu. Jos näin tapahtuu, valitse pienempi tarkkuus ja skannaa alkuperäiskappale uudelleen.