TWAIN-skannauksen perustoimet

Tässä osassa esitellään TWAIN-skannauksen perustoimet.

TWAIN-skannaus on mahdollista, jos tietokoneessa on käynnissä TWAIN-yhteensopiva sovellus. PageManager, joka on ohjain-CD-levyllä, mahdollistaa TWAIN-skannauksen.

Seuraavassa esitellään joitakin PageManagerin hyödyllisiä ominaisuuksia. PageManagerin ominaisuudet voivat vaihdella version mukaan.

Viite

• Lisätietoja PageManagerin ominaisuuksista ja valmistajan yhteystiedot ovat PageManagerin käyttöoppaassa.