Skannaus tietokoneesta (Mac OS X)

Seuraavissa ohjeissa on käytetty esimerkkinä Mac OS X:ää ja PageManageria.

Ohjeet voivat vaihdella PageManagerin version mukaan. Lisätietoja on PageManagerin käyttöoppaassa.

1Aseta alkuperäisasiakirja valotuslasille tai syöttölaitteeseen.

2Valitse [Siirry]-valikosta [Ohjelmat].

3Napsauta kohtaa [Presto! PageManager X.XX], ja kaksoisnapsauta sitten kohtaa [Presto! PageManager X].

"X" merkitsee PageManager-sovelluksen versionumeroa.

4Napsauta [Tiedosto]-valikossa kohtaa [Valitse lähde...] ja valitse [TWAIN...].

5Valitse skanneri [Valitse lähde] -valintaikkunasta ja napsauta [OK].

6Valitse [Työkalut]-valikosta [Skannausasetukset...].

Lisätietoja on TWAIN-ohjaimen ohjeessa tai PageManager-sovelluksen käyttöohjeessa.

7Määritä skannausasetukset ja napsauta [OK].

Lisätietoja on TWAIN-ohjaimen ohjeessa tai PageManager-sovelluksen käyttöohjeessa.

8Valitse [Tiedosto]-valikosta [Hae kuvadata...].

9Määritä skannausasetukset ja napsauta [Skannaa].

10Valitse [Presto! PageManager X] -valikosta [Lopeta Presto! PageManager X].

Huom.

• Jos verkossa on vähintään kaksi skanneria, varmista, että olet valinnut oikean skannerin. Jos et ole, valitse [Valitse lähde...]-valikosta [Tiedosto] ja valitse skanneri uudelleen.

• PageManagerin mukana asennetun käynnistysohjelmalla voit suorittaa seuraavat skannaustoimet helposti. Lisätietoja on PageManagerin käyttöoppaassa.

• Alkuperäiskappaleiden skannaaminen toiseen sovellukseen.

• Skannattujen tiedostojen välittäminen tekstintunnistussovellukseen.

• Skannattujen tiedostojen välittäminen sähköpostisovellukseen liitteinä lähetettäviksi.

• Skannattujen tiedostojen tallentaminen esiasetettuun kansioon.