Näyttö faksitilassa

Tässä osassa on tietoja näytöstä faksitilassa.

Oletusasetus on, että kopiointinäyttö tulee näkyviin, kun laitteeseen kytketään virta.

Jos näytössä näkyy kopiointi- tai skannerinäyttö, siirry faksinäyttöön painamalla ohjauspaneelin [Facsimile] -painiketta.

Näyttö valmiustilassa

Valmis     31-07
Vakio      23:30
  • Ensimmäinen rivi:

Näyttää laitteen nykyisen tilan ja nykyisen päivän ja kuukauden.

• Toinen rivi:

Näyttää nykyisen tarkkuusasetuksen ja nykyisen ajan.

Huom.

• Laitteen käynnistystilan voi määrittää [Oletustila]-asetuksella [Hallinta-asetukset]-kohdassa.

• Kellonajan ja päivämääränä näyttömuodon voi määrittää [Pvm/Aika -asetus] -asetuksella [Hallinta-asetukset]-kohdassa.

Viite

• Lisätietoja [Oletustila]- tai [Pvm/Aika -asetus] -asetuksesta on kohdassa Hallinta-asetukset.