Skannausasetusten määrittäminen

Tässä osassa esitellään, miten nykyisen työn skannauskoko, kuvan tummuus ja tarkkuus määritetään.

Kun skannauskohde määritetään

Kun määrität skannauskohteen, laitteen skannausasetukset muuttuvat automaattisesti kohteen osoitekirjaan merkittyjen tietojen mukaan.

Näin voit lähettää skannattuja tiedostoja ilman, että joudut määrittämään skannausasetukset erikseen kullekin kohteelle. Voit tarvittaessa muuttaa skannausasetuksia ohjauspaneelista.

Huom.

• Laite säilyttää nykyisen kohteen esiasetetut skannausasetukset, kunnes laite palaa valmiustilaan.

• Nykyisen kohteen esiasetettujen skannausasetusten muuttaminen ei muuta osoitekirjaan tallennettuja tietoja.

• Jos määrität kohteeksi viimeksi käytetyn kohteen, esiasetetut skannausasetukset tulevat uudelleen voimaan, vaikka olisit muuttanut edellisen työn asetuksia.