Tarkkuuden määrittäminen

Tässä osassa kuvataan, miten nykyisen työn skannaustarkkuus määritetään.

Tarkkuusasetuksia on kuusi. Mitä suurempi tarkkuus, sitä parempi laatu, mutta myös sitä suurempi tiedosto.

1Paina [Kuvalaatu] -painiketta.

image

2Valitse haluamasi tarkkuus painamalla [Kuvalaatu] -painiketta tai painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Huom.

• Hylkää nykyinen muutos ja palaa aloitusnäyttöön painamalla [image] -painiketta tai [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta.

• Muuttamalla laitteen [Tarkkuus]-oletusasetusta voit skannata aina tiettyä tarkkuustasoa käyttämällä.

• Työn tilapäiset asetukset poistetaan,

• jos mitään syötettä ei saada [Autom. poisto] -asetuksella määritetyn ajan kuluessa aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta painetaan aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos laitteen tilaa muutetaan

• jos virta katkaistaan

• jos laitteen saman asetuksen oletusasetusta muutetaan.