Skannauskohteen määrittäminen

Tässä osassa esitellään, miten kohde määritetään seuraavilla painikkeilla:

Pikapainikkeiden käyttäminen

Paina sitä pikapainiketta, johon haluamasi pikavalinta on tallennettu.

Painamalla [Vaihto] -painiketta voit vaihdella pikapainikkeilla pikavalintojen 1 - 10 ja 11 - 20 välillä.

image

[Tauko/Uudelleenvalinta]-painikkeen käyttäminen

[Tauko/Uudelleenvalinta]-painikkeella voi valita viimeksi käytetyn kohteen.

image

Huom.

• Kun määrität skannauskohteen, laitteen skannausasetukset muuttuvat automaattisesti kohteen osoitekirjaan merkittyjen tietojen mukaan. Voit tarvittaessa muuttaa skannausasetuksia ohjauspaneelista.

• [Tauko/Uudelleenvalinta] -painike ei ole käytettävissä ensimmäisessä skannaustyössä heti, kun laitteeseen on kytketty virta.

• Jos haluat valita kohteen, jota ei ole määritetty pikavalinnaksi, paina [Osoitekirja] -painiketta.