Skannauskoon määrittäminen alkuperäiskappaleen koon mukaan

Tässä osassa kuvataan, miten skannauskoko määritetään nykyisen alkuperäiskappaleen koon mukaan.

1Paina [Pienennä/Suurenna] -painiketta.

image

2Valitse alkuperäiskappaleen koko painamalla [Pienennä/Suurenna] -painiketta tai painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] ja paina sitten [OK] -painiketta.

Jos valitsit jonkin muun vaihtoehdon kuin [Oma], sinun ei tarvitse toimia tämän kohdan muiden vaiheiden mukaan.

3Valitse painikkeita [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] painamalla [mm] tai [tuuma] ja paina sitten [OK] -painiketta.

4Anna vaakasuuntainen arvo numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] voit muuttaa arvoa 1 mm:n tai 0,01 tuuman askelin.

5Vahvista asetus ja paina sitten [OK] -painiketta.

6Anna pystysuuntainen arvo numeronäppäimillä ja paina sitten [OK] -painiketta.

Painikkeilla [Ylänuolinäppäin][Alanuolinäppäin] voit muuttaa arvoa 1 mm:n tai 0,01 tuuman askelin.

Huom.

• Asetukset voi peruuttaa seuraavilla painikkeilla:

• [image]: Peruuttaa asetuksiin tehdyt muutokset ja palauttaa edellisen näytön näkyviin.

• [Tyhjennys/Pysäytys]: Peruuttaa asetuksiin tehdyt muutokset ja palauttaa aloitusnäytön näkyviin.

• Muuttamalla laitteen [Asiakirjan koko] -oletusasetusta voit skannata alkuperäiskappaleet aina tiettyä skannauskokoa käyttämällä.

• Työn tilapäiset asetukset poistetaan,

• jos mitään syötettä ei saada [Autom. poisto] -asetuksella määritetyn ajan kuluessa aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos [Tyhjennys/Pysäytys] -painiketta painetaan aloitusnäytön ollessa näkyvissä

• jos laitteen tilaa muutetaan

• jos virta katkaistaan

• jos laitteen saman asetuksen oletusasetusta muutetaan.