Skannaustiedostojen tallennuksen perustoiminnot

Tässä osassa selitetään skannaustiedostojen tallentamisen perustoiminnot.

1. Tarkista, ettei aiempia asetuksia ole.

Mikäli edellinen asetus on voimassa, paina [Tyhjennä valinnat] -painiketta.

2. Aseta alkuperäiset.

3. Paina [Tallenna tiedosto].

Käyttöpaneelin näyttö

4. Paina [Tallennus kiintolevylle].

5. Määritä tarvittaessa tiedoston tiedot, kuten [Käyttäjänimi], [Tiedoston nimi] ja [Salasana].

Katso lisätietoja kohdasta "Tallennetun tiedoston tietojen määrittäminen".

6. Paina [OK].

7. Valitse tarvittaessa [Skannausasetukset] määrittääksesi skannerin asetukset, kuten tarkkuuden ja skannauskoon.

Katso lisätietoja kohdasta "Muut skannausasetukset".

Käyttöpaneelin näyttö

8. Mikäli tarpeen, määritä skannauksen valotus.

Katso lisätietoja kohdasta "Tummuuden säätäminen".

9. Valitse tarvittaessa [Alkup. syöttötapa] määrittääksesi asetukset, kuten alkuperäisen suunnan.

Katso lisätietoja kohdasta "Alkuperäisen syöttötavan asettaminen".

10. Paina [Aloita] -näppäintä.

Jos skannaat sarjaa, aseta seuraavat alkuperäiset.

11. Paina [OK].

Huom.

• Suojausasetuksista riippuen, [Käyttöoikeudet] saattavat avautua näytölle [Käyttäjänimi]-kohdan sijasta. Saadaksesi lisätietoja [Käyttöoikeus]-kohdasta, kysy neuvoa pääkäyttäjältä.

• Voit tallentaa ja lähettää tiedostoja samanaikaisesti painamalla [Tal. kiintol. + läh.]. Katso lisätietoja kohdista "Samanaikainen tallennus ja lähettäminen sähköpostitse", "Samanaikainen tallennus ja Skannaus kansioon -lähetys" ja "Samanaikainen tallennus ja jakelu".

• [Tallenna tiedosto]-painiketta ei voi painaa jos:

• Tiedostotyypiksi on valittu "PDF" ja turvallisuustoiminnot ovat päällä.

• Tiedostotyypiksi on valittu pakattu PDF.

• Et voi määrittää [Tallennus kiintolevylle], jos:

• kohde on määritelty

• [Esikatselu] on valittuna

• Mikäli haluat peruuttaa skannauksen, paina [Tyhjennä/Seis]-näppäintä.

• Sen jälkeen, kun sähköposti on lähetetty, tiedoston tietokentät tyhjentyvät automaattisesti. Mikäli haluat säilyttää kentissä olevat tiedot, ota yhteys paikalliseen jälleenmyyjään.