Pääpiirteet tiedostojen tallentamisesta skanneritoiminnolla

Tässä osiossa kerrotaan tiedostojen tallentamisesta skanneritoiminnolla.

Tärkeää

Esimerkki tiedostojen tallentamisesta skanneritoiminnon avulla numeroitu esimerkki

1. Tämä laite

Voit tallentaa skannaustiedostoja laitteen kovalevylle. Tallennettuja tiedostoja voidaan lähettää sähköpostitse, Skannaus kansioon -toiminnolla tai verkon jakeluskanneria käyttäen.

2. Asiakastietokone

DeskTopBinder-ohjelmaa käyttämällä voit katsella, kopioida tai poistaa laitteelle tallennettuja tiedostoja verkon kautta. Web Image Monitor-ohjelmaa käyttämällä voit katsella, ladata, lähettää tai poistaa laitteelle tallennettuja tiedostoja verkon kautta. Saadaksesi lisätietoja DeskTopBinder Lite-ohjelmasta, katso DeskTopBinder Lite-ohjelmaan liittyviä käyttöohjeita. Saadaksesi lisätietoja Web Image Monitor-ohjelmasta, katso Web Image Monitor-ohjelman Ohje.