Skannattujen tiedostojen tallentaminen ulkoiselle muistilaitteelle

Tallenna skannaustiedostot ulkoiselle muistilaitteelle seuraavalla tavalla.

1. Aseta ulkoinen muistilaite tallennusasemaan.

Voit kytkeä laitteeseen vain yhden muistilaitteen kerrallaan.

2. Sulje tallennusaseman kansi.

Jos jätät kannen auki, asemaan työnnetyn SD-kortin staattinen sähkö voi haitata laitteen toimintaa.

3. Tarkista, ettei aiempia asetuksia ole.

Mikäli edellinen asetus on voimassa, paina [Tyhjennä valinnat] -painiketta.

4. Aseta alkuperäiset.

5. Paina [Tallenna tiedosto].

6. Paina [Tallennus muistilaitteelle].

Käyttöpaneelin näyttö

7. Paina [OK].

8. Valitse tarvittaessa [Skannausasetukset] määrittääksesi skannerin asetukset, kuten tarkkuuden ja skannauskoon.

Katso lisätietoja kohdasta "Muut skannausasetukset".

Käyttöpaneelin näyttö

9. Mikäli tarpeen, määritä skannauksen valotus.

Katso lisätietoja kohdasta "Tummuuden säätäminen".

10. Valitse tarvittaessa [Alkup. syöttötapa] määrittääksesi asetukset, kuten alkuperäisen suunnan.

Katso lisätietoja kohdasta "Alkuperäisen syöttötavan asettaminen".

11. Valitse tarvittaessa [Tdston nimi/tyyppi] määrittääksesi tiedoston nimen ja tiedostomuodon .

Lisätietoja, katso "Tiedostotyypin ja tiedostonimen määrittäminen".

12. Paina [Aloita]-näppäintä.

Kun skannaat useita kohteita, aseta seuraava skannattavaksi vasta, kun edellinen skannattu tiedosto on lähetetty.

Kun tallennus on valmis, näytölle tulee vahvistusviesti.

13. Paina [Poistu].

14. Poista muistilaite tietovälineasemasta.

Älä poista muistilaitetta tallennuksen ollessa käynnissä, sillä se vahingoittaa laitteelle tallennettua tiedostoa.