PS-valikko

Tässä kuvataan Tulostin-valikon PS-valikko -asetusten käyttäjän työkaluja.

Tämä valikko tulee esiin vain, kun lisävarusteena saatava PostScript 3 -yksikkö on asennettu.

Työn aikakatkaisu

Voit määrittää kuinka kauan tulostin odottaa (sekunneissa) ennen nykyisen työn perumista kun se keskeytyy käsittelyn aikana.

Oletusasetuksena on [Käytä ohjainta / komentoa].

Jos valitset [Käytä laiteasetuksia], syötä arvo 0 - 999 välillä.

Oletusarvona on "0".

"0" ei tarkoita aikakatkaisua.

Odotuksen aikakatkaisu

Voit määrittää kuinka kauan tulostin odottaa (sekunneissa) ennen työn vastaanottamisen perumista kun tulostin ei voi tunnistaa työn päättymistä.

Oletusasetuksena on [Käytä ohjainta / komentoa].

Jos valitset [Käytä laiteasetuksia], syötä arvo 0 - 999 välillä.

Oletusasetuksena on "300".

"0" ei tarkoita aikakatkaisua.

Dataformaatti

Voit valita tiedostomuodon.

Oletusasetuksena on [TBCP].

Tämä asetus ei ole käytössä kun laitetta käytetään rinnakkais- tai EtherTalk -liitännällä.

Tulostustyö perutaan kun laite on liitetty rinnakkaisliitännällä ja myös binääritiedot lähetetään tulostinohjaimesta.

Kun laite on liitetty Ethernet-liitännällä, tulostustyö perutaan seuraavissa olosuhteissa:

• Tulostinohjaimen dataformaatti on TBCP ja näyttöpaneelista valittu dataformaatti on Binääritiedot.

• Tulostinohjaimen dataformaatti on binääri ja näyttöpaneelista valittu dataformaatti on TBCP.

Tarkkuus

Voit määrittää tulostustarkkuuden pisteinä tuumaa kohti.

Oletusasetuksena on [600 dpi (nopea)].

Color Setting (Väriasetus)

Voit säätää RGB-asetusta.

Oletusasetuksena on [Erittäin hieno].

Color Profile (Väriprofiili)

Voit määrittää väriprofiilin.

Oletusasetuksena on [Automaattinen].

Process Color Model (Väritila)

Määritä väritila.

Oletusasetuksena on [Color (Värillinen)].