PCL-valikko

Tässä osassa kuvataan kohdassa Tulostin PCL-valikko olevia käyttäjän työkaluja.

Suunta

Voit määrittää sivun suunnan.

Oletusasetuksena on [Pysty].

Riviä/sivu

Voit määrittää sivun rivimäärän.

Rivien määräksi voidaan määrittää 5 - 128 yhden lisäyksin.

Kuva malleista 220 -240 V

Oletusarvona on "64" riviä.

Kuva 120 V mallista

Oletusarvona on "60" riviä.

Fonttien lähde

Voit määrittää oletusfontin tallennuspaikan.

Oletusarvona on [Pysyvä].

RAM, HDD ja SD voidaan valita vain, kun fontit on ladattu laitteeseen.

Fontin numero

Voit määrittää käyttämäsi oletusfontin tunnuksen.

• Kun [Pysyvä] on valittu kohdassa "Fonttien lähde":

Fontin numero voi olla 0 - 63 yhden lisäyksin.

Oletusarvona on "0".

• Kun [RAM], [HDD], tai [SD] on valittu kohdassa "Fonttien lähde":

Fontin numeroksi voidaan määrittää 1 ja ylöspäin, laitteeseen tallennettuun fonttien määrään saakka.

Oletusasetuksena on "1".

Pistekoko

Voit määrittää pistekoon valitulle fontille.

Pistekokojen määräksi voidaan määrittää 4,00 - 999,75, 0,25 lisäyksin.

Tämä asetus on voimassa vain, jos käytössä on fontteja eri merkkivälillä.

Oletusasetuksena on "12,00" pistettä.

Askelväli

Voit määrittää valitulle fontille merkkimäärän tuumaa kohti.

Valitun fontin merkkimäärä tuumaa kohti voi olla 0,44 - 99,99, 0,01 lisäyksin.

Tämä asetus on voimassa vain fonteilla kiinteällä merkkivälillä.

Oletusasetuksena on "10,00" askelta.

Merkkivalikoima

Määritä valitun fontin merkkivalikoima. Käytettävissä olevat vaihtoehdot ovat:

• Roman-8, ISO L1, ISO L2, ISO L5, PC-8, PC-8 D/N, PC-850, PC-852, PC8-TK, Win L1, Win L2, Win L5, Desktop, PS Text, VN Intl, VN US, MS Publ, Math-8, PS Math, VN Math, Pifont, Legal, ISO 4, ISO 6, ISO 11, ISO 15, ISO 17, ISO 21, ISO 60, ISO 69, Win 3.0

Oletusarvona on [PC-8].

Courier-fontti

Voit valita courier-fonttityypin.

oletusarvona on [Normaali].

Levennetty A4

Voit leventää tulostusaluetta tulostaessasi (A4-arkille PCL-kieltä käyttämällä).

Oletusasetuksena on [Pois].

Kun tämä asetus on [Päällä], on leveys 81/2 tuumaa.

Liitä CR --> LF

Kun asetus on [Päällä], jokaisen rivin syötön jälkeen tulee rivinvaihto: CR=CR, LF=CR-LF, FF=CR-FF.

Oletusasetuksena on [Pois].

Tarkkuus

Voit määrittää tulostustarkkuuden pisteinä tuumaa kohti.

Oletusasetuksena on [600 dpi (nopea)].