PDF-valikko

Tässä kuvataan Tulostin-valikon PDF-valikko -asetusten käyttäjän työkaluja.

Vaihda PDF-salasana

Määritä PDF-tiedoston salasana PDF-suoratulostusta varten.

• Nykyinen salasana

• Uusi salasana

• Vahvista uusi salasana

Salasana voidaan asettaa Web Image Monitor -ohjelmalla, mutta tässä tapauksessa salasanatiedot lähetetään verkon kautta. Jos turvallisuus on etusijalla, aseta salasana tästä valikosta ohjauspaneelissa.

PDF-ryhmäsalasana

Voit vaihtaa DeskTopBinder -ohjelmalla aiemmin määritetyn ryhmäsalasanan.

• Nykyinen salasana

• Uusi salasana

• Vahvista uusi salasana

Salasana voidaan asettaa Web Image Monitor -ohjelmalla, mutta tässä tapauksessa salasanatiedot lähetetään verkon kautta. Jos turvallisuus on etusijalla, aseta salasana tästä valikosta ohjauspaneelissa.

Tarkkuus

Voit määrittää tulostustarkkuuden pisteinä tuumaa kohti.

Oletusasetuksena on [600 dpi (nopea)].

Color Setting (Väriasetus)

Voit säätää RGB-asetusta.

Oletusasetuksena on [Erittäin hieno].

Color Profile (Väriprofiili)

Voit määrittää väriprofiilin.

Oletusasetuksena on [Automaattinen].

Process Color Model (Väritila)

Määritä väritila.

Oletusasetuksena on [Color (Värillinen)].