Luokittelukoodin määrittäminen tulostustyölle

Kun tulostetaan ympäristössä jossa vaaditaan luokittelukoodi, on se määritettävä jokaiselle tulostustyölle.

Tärkeää

RPCS-tulostinohjain:

1. Avaa tulostimen ominaisuuksien valintaikkuna sen jälkeen, kun asiakirja on luotu sovelluksessa.

2. Napsauta [Tulostusasetukset] tai [Asetus] välilehteä.

3. Valitse työn tyyppi [Työn tyyppi:] ruudussa.

4. Napsauta [Lisäasetukset...].

Jos valitset [Lähetä Job Binding] -kansioon [Työn tyyppi:] ruudussa, et voi syöttää luokittelukoodia.

5. Syötä luokittelukoodi [Luokittelukoodi:] -ruudussa ja napsauta sitten [OK].

Tämä koodi tunnistaa käyttäjän. Luokittelukoodi voi sisältää enintään 32 aakkosnumeerista (a-z, A-Z, 0-9, "-") merkkiä.

6. Suorita muut tarvittavat tulostusasetukset ja napsauta [OK].

7. Vahvistusviesti tulee esiin. Lue se ja napsauta [OK].

8. Suorita tulostus.

9. Tulostustyö lähetetään tulostimelle.

PCL-tulostinohjain.

1. Avaa tulostimen ominaisuuksien valintaikkuna sen jälkeen, kun asiakirja on luotu sovelluksessa.

2. Napsauta [Käyttäjän tunnistus] välilehteä.

3. Syötä luokittelukoodi [Luokittelukoodi::] -ruutuun.

Tämä koodi tunnistaa käyttäjän. Luokittelukoodi voi sisältää enintään 32 aakkosnumeerista (a-z, A-Z, 0-9, "-") merkkiä.

4. Suorita muut tarvittavat tulostusasetukset ja napsauta [OK].

5. Vahvistusviesti tulee esiin. Lue se ja napsauta [OK].

6. Suorita tulostus.

7. Tulostustyö lähetetään tulostimelle.