Tulostinohjaimen asentaminen

Tässä osassa selitetään tulostinohjaimen asennus. Tulostinohjaimen voi asentaa kahdella tavalla: käyttäen pika-asennusta, joka asentaa asetukset kerralla, tai asentamalla sopivan ohjaimen porttiin, jota haluat käyttää.

Tulostinohjaimen lataus

Voit asentaa tulostinohjaimen laitteen mukana toimitetulta CD-levyltä tai ladata sen valmistajan sivuilta.

Jos käyttöjärjestelmänä on Windows XP Pro x64, Windows Vista x64 tai Windows Server 2003/2003 R2 x64, tulostinohjain on ladattava valmistajan kotisivulta. Valitse tämä laite ja käyttöjärjestelmäsi ja lataa se.

Liittyvät aiheet

Pika-asennus
SmartDeviceMonitor for Client -portin käyttäminen
Tavallisen TCP/IP-portin käyttäminen
LPR-portin käyttö
WSD-portin käyttö