Luokittelukoodien kokoonpano

Käytä Web Image Monitor -käyttöliittymää määrittääksesi, halutaanko tulostustyölle asettaa luokittelukoodi tai ei.

Tärkeää

1. Käynnistä Web Image Monitor.

2. Napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Valintaikkuna sisäänkirjautumisen käyttäjänimen ja salasanan syöttämiseksi avautuu.

3. Syötä sisäänkirjautumisen käyttäjänimi ja salasana ja napsauta [Sisäänkirjautuminen].

Lisätietoja sisäänkirjautumisen käyttäjänimestä ja salasanasta saat verkon pääkäyttäjältä.

4. Napsauta vasemmassa reunassa [Kokoonpano] ja sitten [Raportit].

5. Tarkista, että [Käytössä] tai [Ei käytössä] on valittu [Luokittelukoodi]-valinnaksi [Yhteiset asetukset kaikille raporteille] -sarakkeessa.

Jos "Käytössä" on valittu luokittelukoodin vaatimusasetukseksi Web Image Monitor -ohjelmalla, ei töitä ilman luokittelukoodia tulosteta.

6. Napsauta [OK].

7. Napsauta [Uloskirjaus].

8. Sulje Web Image Monitor.