Porttiasetusten muuttaminen: SmartDeviceMonitor for Client

Muuta seuraavaan tapaan SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman asetuksia, kuten TCP/IP:n aikakatkaisuaikaa, korvaavaa ja rinnakkaistulostusta sekä tulostinryhmiä.

Windows 2000:

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Asetukset] ja sitten [Tulostimet].

Näytölle tulee [Tulostimet]-ikkuna.

2. Napsauta käyttämäsi tulostimen kuvaketta. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

3. Napsauta [Määritä portti] [Porttiasetukset]-välilehdellä.

Näytölle tulee [Kokoonpano]-valintaikkuna.

Windows XP, Windows Server 2003/2003 R2:

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Tulostimet ja faksit].

Näytölle tulee [Tulostimet ja faksit] -ikkuna.

2. Napsauta käyttämäsi tulostimen kuvaketta. Valitse [Tiedosto]-valikosta [Ominaisuudet].

3. Valitse [Portit]-välilehti ja napsauta sitten [Määritä portti].

Näytölle tulee [Portin määritys]-valintaikkuna.

Windows Vista:

1. Valitse [Käynnistä]-valikosta [Ohjauspaneeli].

Näytölle tulee [Ohjauspaneeli]-ikkuna.

2. Napsauta [Tulostin].

Näytölle tulee [Tulostimet]-ikkuna.

3. Napsauta hiiren kakkospainikkeella käytettävää tulostinta ja valitse [Ominaisuudet].

4. Valitse [Portit]-välilehti ja napsauta sitten [Määritä portti].

Näytölle tulee [Porttimääritys:] valintaikkuna.