PCL- tai RPCS -tulostinohjaimen asentaminen (IPP)

1. Sulje kaikki avoimet sovellukset.

2. Laita CD-levy CD-ROM-asemaan.

Asennusohjelma käynnistyy.

3. Valitse käyttöliittymän kieli ja napsauta sitten [OK].

Oletuskieli on englanti.

4. Napsauta [PCL/RPCS-tulostinohjaimet].

5. Ohjelmiston käyttöoikeussopimus tulee [Käyttöoikeussopimus]-valintaikkunaan.

Napsauta sopimuksen lukemisen jälkeen [Hyväksyn sopimusehdot.] ja sitten [Seuraava >].

6. Valitse tulostinohjain, jota haluat käyttää [Valitse ohjelma] -valintaikkunassa.

Voit valita useita tulostinohjaimia.

7. Napsauta [Seuraava >].

8. Valitse tulostinmalli, jota haluat käyttää.

Tulostimen nimen voi vaihtaa ruudussa [Muuta asetuksia 'Tulostimen nimi'].

9. Saat esiin laitteen asetukset kaksoisnapsauttamalla tulostimen nimeä.

Kohdissa [Kommentti], [Ohjain] ja [Portti] näkyvät tiedot voivat vaihdella käyttöjärjestelmän, tulostinmallin ja portin mukaan.

10. Napsauta [Portti] ja sen jälkeen [Lisää].

11. Napsauta [SmartDeviceMonitor] ja sitten [OK].

12. Napsauta [IPP].

13. Kirjoita [Tulostimen URL] -kenttään tulostimen osoitteeksi "http://tulostimen IP-osoite/printer".

Jos palvelimen todennus on käytössä, ota SSL-salaus käyttöön kirjoittamalla "https://tulostimen IP-osoite/printer" (Internet Explorer 5.01 tai uudempi versio on oltava asennettuna). (esimerkki IP-osoitteesta: 192.168.15.16)

http://192.168.15.16/printer

https://192.168.15.16/printer

Voit kirjoittaa "http://tulostimen IP-osoite/ipp" tulostimen osoitteeksi.

14. Kirjoita nimi tulostimen tunnistamiseksi kohtaan [IPP-portin nimi]. Käytä nimeä, joka poikkeaa olemassaolevista porteista.

Jos tähän ei kirjoiteta nimeä, kohtaan [Tulostimen URL] kirjoitettu osoite määritetään IPP-portin nimeksi.

15. Napsauta [Tarkat asetukset] tehdäksesi tarpeelliset asetukset.

Katso lisätietoja asetuksista SmartDeviceMonitor for Client -ohjelman Ohjeesta.

16. Napsauta [OK].

17. Tarkista, että valitun tulostimen portti näkyy kohdassa [Portti].

18. Määritä käyttäjäkoodi tarvittaessa.

Voit kirjoittaa enintään 8 numeromerkkiä. Aakkosia tai symboleja ei voi käyttää.

19. Merkitse [Oletustulostin]-valintaruutu, jos haluat käyttää tulostinta oletustulostimena.

20. Napsauta [Jatka].

Asennus alkaa.

21. Kun asennus on valmis, voit valita käynnistätkö tietokoneen uudelleen heti vai myöhemmin. Napsauta sitten [Valmis].

Käynnistä tietokone uudelleen asennuksen jälkeen.