Paksun tai ohuen paperin tai kopiokalvojen asetus ohjauspaneelilla

Noudata seuraavia ohjeita, kun lisäät paksua paperia tai piirtoheitinkalvoja ohisyöttötasolle ja haluat tehdä tarvittavat asetukset käyttöpaneelista.

Tärkeää

1. Paina ohjauspaneelin [Käyttäjän työkalut/laskuri]-näppäintä.

Kuva näppäimestä Käyttäjän työkalut/laskuri

2. Paina [Järjestelmäasetukset].

3. Valitse välilehti [Kasetin paperiasetus].

4. Selaa luetteloa painamalla [AlanuolinäppäinSeuraava]

5. Paina [Paperityyppi: Ohisyöttötaso].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

6. Valitse sopivat asetukset asetettavan paperityypin mukaan.

• Valitse [Kopiokalvo] kohdassa [Paperityyppi], kun asetat kopiokalvoja.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

• Paina [Ei näytössä] kohdassa [Paperityyppi] ja paina sitten [Paksu paperi 1], [Paksu paperi 2], [Paksu paperi 3] tai [Ohut paperi] kohdassa [Paperin paksuus], kun lisäät paksua tai ohutta paperia.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

7. Paina [OK].

Näytössä näkyy valitsemasi paperityypin asetus.

8. Paina [Käyttäjän työkalut/laskuri].

Aloitusikkuna tulee näytölle.