Kirjekuorien asetus ohjauspaneelilla

Noudata seuraavia ohjeita, kun lisäät kirjekuoria ohisyöttötasolle ja haluat tehdä laitteen asetukset ohjauspaneelista.

Tärkeää

1. Avaa ohisyöttötaso ja työnnä sitten kirjekuoret sisään tulostuspuoli ylöspäin, kunnes kuulet merkkiäänen.

Kuva ohisyöttötasosta

2. Paina ohjauspaneelin [Käyttäjän työkalut/laskuri]-näppäintä.

Kuva näppäimestä Käyttäjän työkalut/laskuri

3. Paina [Järjestelmäasetukset].

4. Valitse välilehti [Kasetin paperiasetus].

5. Paina [Tulostimen ohisyötön paperikoko].

6. Paina [Mukautettu koko].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Jos mukautettu koko on jo valittuna, paina [Muuta koko].

7. Paina [Pysty], näppäile paperin koko pystysuunnassa ja paina sitten [risuaita]-näppäintä.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

8. Paina [Vaaka], näppäile paperin vaakakoko ja paina sitten [risuaita]-näppäintä.

9. Paina [OK].

Näytössä näkyvät näppäilemäsi paperikoot.

10. Paina [OK].

11. Selaa luetteloa painamalla [AlanuolinäppäinSeuraava]

12. Paina [Paperityyppi: Ohisyöttötaso].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

13. Paina [Kirjekuori] kohdassa [Paperityyppi] ja paina sitten [Paksu paperi 2], kohdassa [Paperin paksuus].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

14. Paina [OK].

Näytössä näkyy valitsemasi paperityypin asetus.

15. Paina [Käyttäjän työkalut/laskuri].

Aloitusikkuna tulee näytölle.