Mukautetun paperin koon asetus ohjauspaneelilla

Noudata seuraavia ohjeita, kun lisäät vakiokoosta poikkeavaa paperia ohisyöttötasolle ja haluat tehdä tarvittavat asetukset käyttöpaneelista.

Tärkeää

1. Paina ohjauspaneelin [Käyttäjän työkalut/laskuri]-näppäintä.

Kuva näppäimestä Käyttäjän työkalut/laskuri

2. Paina [Järjestelmäasetukset].

3. Valitse välilehti [Kasetin paperiasetus].

4. Paina [Tulostimen ohisyötön paperikoko].

5. Paina [Mukautettu koko].

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

Jos mukautettu koko on jo valittuna, paina [Muuta koko].

6. Paina [Pysty], näppäile paperin koko pystysuunnassa ja paina sitten [risuaita]-näppäintä.

Kuva käyttöpaneelinäytöstä

7. Paina [Vaaka], näppäile paperin vaakakoko ja paina sitten [risuaita]-näppäintä.

8. Paina [OK].

Näytössä näkyvät näppäilemäsi paperikoot.

9. Paina [OK].

10. Paina [Käyttäjän työkalut/laskuri].

Aloitusikkuna tulee näytölle.